Service
Belintra Belgium

Verkoop showroommodellen

  • Gepost op 11 juli 2014
  • Gepost door Belintra

Belintra heeft op regelmatige basis demo- en/of showroommodellen die aan sterk verminderde prijzen kunnen aangekocht worden. Deze modellen zijn nog 100 % functioneel, maar vertonen hier en daar lichte gebruikssporen, lakschade of andere kleine beschadigingen en kunnen als dusdanig niet meer als nieuw verkocht worden en ook niet meer als showroommodel ingezet worden.

In dit document vindt u een overzicht van de beschikbare modellen, met een korte omschrijving, en de sterk verminderde verkoopprijs. In geval van interesse, gelieve steeds na te vragen via info@belintra.com of het door u gekozen model nog beschikbaar is. Indien u deze modellen wenst te bezichtigen vooraleer tot een bestelling over te gaan, kan dit – na afspraak – in de magazijnen van Belintra.

Vooraleer deze uit te leveren, worden deze modellen door Belintra nog eens volledig nagekeken op een goede werking.

Bestellen kan door een email te sturen aan info@belintra.be met vermelding : showroommodel + nummer van het model dat bij de foto vermeld staat. De transportkosten worden in de orderbevestiging vermeld. Levertermijn van deze modellen is ca. 3 weken na orderbevestiging, afhankelijk van de transportrondes. Op deze demo- en/of showroommodellen biedt Belintra geen garantie.


Terug naar overzicht

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

© 2017 - Belintra NV - Alle rechten voorbehouden