Service
Belintra Belgium

Vacature: Account Manager (m/v)

  • Gepost op 24 februari 2017
  • Gepost door Belintra

Belintra NV, gevestigd te Semmerzake, is een innovatief en modern bedrijf in volle expansie dat producten en oplossingen voor de gezondheidssector levert. Door een sterke aanwezigheid van technische knowhow en een originele visie rond productontwikkeling kent het bedrijf een sterke groei, ook internationaal, met dochterondernemingen in de VS en Zwitserland. Voor onze Belgische vestiging zijn we op zoek naar een gemotiveerde

Account Manager (m/v)

Regio Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant


Functie: Onder leiding van de Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verkoop en de klantenopvolging van ziekenhuizen en andere klanten in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Je verleent advies bij hun logistieke vraagstukken en tracht deze in te vullen met de producten van Belintra. Flexibiliteit en klantgerichtheid zijn erg belangrijk bij Belintra, daarom ben je een teamspeler die samen met je collega’s naar oplossingen zoekt.

Profiel:

  • Je hebt een eerste ervaring in een B-to-B commerciële functie, al dan niet in de medische wereld.
  • Je bent in staat om met de collega’s van de commerciële binnendienst zowel kleinere als grotere projecten en openbare aanbestedingen voor ziekenhuizen te coördineren.
  • Je bent vertrouwd met een klantgerichte aanpak die resulteert in een hoge klantentevredenheid.
  • Je vertegenwoordigt Belintra op relevante congressen en beurzen in Vlaanderen.
  • Je herkent jezelf in de drie waarden die voor Belintra belangrijk zijn: openheid, teamwerk en ondernemersmentaliteit.
  • Je bent vlot Nederlandstalig, kennis van een of meerdere andere talen strekt tot aanbeveling.
  • Je woont in de regio van je klantenbestand.
  • Je affiniteit met technische producten is een extra troef.

Aanbod: Een boeiende en afwisselende job waarbij je duidelijk een belangrijke positie inneemt in een groeiende onderneming. We voorzien in een grondige opleiding en ondersteuning door de collega’s. Het salaris en extralegale voordelen staan in verhouding tot jouw kennis en ervaring. We bieden een contract aan van onbepaalde duur.

Interesse? Mail jouw cv en motivatie naar info@belintra.com t.a.v. Mevr. Erika Jacobs met vermelding van de functie: Account Manager.


Terug naar overzicht

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

© 2017 - Belintra NV - Alle rechten voorbehouden