Service
Belintra Belgium

Vacature: Administratief Medewerker (m/v) – Parttime (20u – 5d)

  • Gepost op 7 april 2017
  • Gepost door Belintra

Belintra NV, gevestigd te Semmerzake, is een innovatief en modern bedrijf in volle expansie dat producten en oplossingen voor de gezondheidssector levert. Door een sterke aanwezigheid van technische knowhow en een originele visie rond productontwikkeling kent het bedrijf een sterke groei, ook internationaal, met dochterondernemingen in de VS en Zwitserland. Voor onze Belgische vestiging zijn we op zoek naar een gemotiveerde

Administratief Medewerker (m/v) – Parttime (20u – 5d)


Functie: Als administratief medewerker sta je o.a. in voor het onthaal van de bezoekers, het beantwoorden en doorschakelen van binnenkomende telefoons, het behandelen van binnenkomende mails op het algemene email adres, de postverdeling, het klassement, het opvolgen van de demo-aanvragen en het ordelijk houden van de showroom. Verder zal je ook ondersteuning bieden aan de Commerciële Binnendienst o.a. bij de voorbereiding van aanbestedingsdossiers, het trekken van wekelijkse standaardrapporten, de opvolging van enkele klanten en aan de F&A manager voor de opvolging van openstaande facturen.

Voor deze ondersteunende functie zijn een goed organisatievermogen en een service-gerichte mentaliteit van een administratieve duizendpoot de sterke troeven.

Profiel:

  • Je hebt een diploma hoger secundair onderwijs of bachelor.
  • Je hebt reeds ervaring opgedaan in een of meerdere administratieve functies.
  • Je hebt een aangename stem aan de telefoon en een net voorkomen.
  • Je bent vlot Nederlandstalig en hebt een goede kennis mondeling en schriftelijk van het Frans en Engels.
  • Je beheerst MS Office (vooral Word, Excel en Outlook); ervaring met ERP-systemen strekt tot aanbeveling.
  • Je woont binnen een straal van 20 km van de plaats van tewerkstelling.

Aanbod: Een boeiende en afwisselende job waarbij je een ondersteunende positie inneemt in een groeiende onderneming. We voorzien in een opleiding voor bedrijfsspecifieke aspecten van de functie. Het salaris en de extralegale voordelen staan in verhouding tot jouw kennis en ervaring. We bieden een contract aan van onbepaalde duur in een parttime regime van 20u per week, te presteren gespreid over 5 werkdagen van 10u00 tot 14u30.

Interesse? Mail jouw cv en motivatie naar info@belintra.com t.a.v. Mevr. Erika Jacobs met vermelding van de functie: Administratief Medewerker – Parttime.


Terug naar overzicht

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

© 2017 - Belintra NV - Alle rechten voorbehouden