Service
Belintra Belgium

Nieuwe oplossingen voor medicatiebeveiliging en mobiele IT op het 20ste Colloquium Automatisering en Zorgverlening

  • Gepost op 9 mei 2016
  • Gepost door Belintra

De informatisering van patiënten informatie en daarbij horende procedures worden steeds belangrijker in het kader van accreditering in de zorgvoorziening. Ook het afsluiten en het beveiligen van de toegang tot medicatie treden steeds meer op de voorgrond.

Op het 20ste Colloquium Automatisering en Zorgverlening stelt Belintra verschillende oplossingen voor om IT mobiel tot bij de patiënt te brengen en de toegangscontrole tot medicatie te verzekeren. Dit colloquium gaat door op donderdag 26 mei in Congrescentrum De Montil te Affligem.

Graag nodigen we u uit om op onze stand nr 154 de nieuwste ontwikkelingen te ontdekken voor volautomatische vergrendeling van de medicatie verdeelwagens met lades. Er zijn diverse mogelijkheden afhankelijk of de Medicart wagen al dan niet uitgerust is met IT.

Bij de Medicart met ingebouwde IT wordt de beveiliging aangestuurd via USB en is tevens directe toegang tot het patiënten dossier mogelijk.

Indien de wagen niet uitgerust is met IT, verloopt het commando voor vergrendeling via een keypad met gepersonaliseerde pincode dat in het werkblad ingebouwd is.

Voor deze Medicarts en de Medicart met rolluik en elektronisch cijferslot kan de toegang tot het elektronisch medisch dossier gerealiseerd worden door deze medicatie verdeelwagens te combineren met een Roll-IT. De nieuwste versie van deze in hoogte verstelbare “computer-on-wheels” heeft o.a. een sterk verbeterde visuele indicatie van de batterij status.

Met deze nieuwe producten verhoogt u de patiënt veiligheid door de mobiele toegang tot het elektronisch dossier en door het invoeren van vergrendeling en toegangscontrole op de medicatieverdeling.

We lichten dit graag verder toe in een persoonlijk gesprek tijdens dit colloquium. Indien u verhinderd bent, kan u ons ook steeds contacteren voor meer informatie of een afspraak.


Terug naar overzicht

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

© 2017 - Belintra NV - Alle rechten voorbehouden