Service
Belintra Belgium

Frank Gall: nieuwe accountmanager regio’s Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg

  • Gepost op 9 mei 2017
  • Gepost door Belintra

We verheugen ons te kunnen meedelen dat Frank Gall de nieuwe accountmanager is voor bovenvermelde regio’s. Hij is bij Belintra gestart op 8 mei 2017.

In de eerste weken zal hij intensief opgeleid worden om zo snel mogelijk het Belintra productgamma onder de knie te krijgen. Er werd een volledige overdracht van de lopende dossiers gedaan aan Henk Gabriël en Rita Gielen, die deze op termijn weer zullen overdragen aan Frank. De eerste bezoeken zullen plaatsvinden onder begeleiding van Henk of Rita.

In afwachting van enkele praktische regelingen, kan u Frank vanaf maandag 15 mei bereiken op frank.gall@belintra.com of telefonisch op 0474 57 65 49. Frank is een jonge, dynamische en leergierige man en we hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat hij binnen dit en enkele maanden op zelfstandige wijze uw dossiers zal kunnen behartigen.

Tevens kunnen onze medewerkers van de Customer Service afdeling u verder helpen. U kan terecht bij Wendy Declercq, Vanessa Vergracht of Wendy Van Bulck op het algemene email-adres info@belintra.com.

Wij danken u voor het verdere vertrouwen in Belintra.


Terug naar overzicht

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

© 2017 - Belintra NV - Alle rechten voorbehouden